2014. március 16., vasárnap

Dare to dream kritika + fejléc

(x)

Itt van a fejléced, ami nem sikerült pontosan úgy, ahogy szerettem volna, és egyszerű, de valójában illeni fog majd a blogodhoz.

Kinézet: Ajánlanék neked teljes kinézet alakulást.
A háttérben általában nem egy csaj van, hanem egy kép, ami illik a fejléchez. Oké, most még nincs fejléced, de most lesz, és így nem illik. A modulok elrendezése szörnyű, nem látni a betűket, és alapjába véve semmit. Hiányolom az oldalakat (menü), ahova betehetnéd a Szereplőket, Prológust (amit igazából inkább Bevezetőnek mondhatjuk), Díjakat. 
A bejegyzéseknek a háttere nem illik semmihez, mivel rózsaszín, a dátum barna, a bejegyzés címe pedig piros. Nem, nem, és nem. 
Ha nem bánod, akkor segítenék neked ebben a kinézetben.
Először is a modulok.
-Rendszeres olvasók
-Oldalak (Menü) (Ezt csak akkor tedd ide, hogyha nem a fejléc alá akarod rakni.
-Blogarchívum
-Magamról (Ezt teheted a legalsó modulsávba is)
A színek a fejléc miatt barnásak legyenek. Háttérre én csak egy sima barna színű háttérre gondoltam.

Hogy ha beteszed a fejlécet, ott lesz a blog címe is, amit tegyél ki onnan, mert zavarni fogja. Változtasd meg a betűtípusokat, és én inkább az Egyszerű sablont választanám. 
Még a címből elvenném a vesszőt, és már készen is van.


Történet : Tetszik, mivel én is szintén olvasom a Szent Johanna Gimit. Csak így tovább. A helyesírásra figyelj oda jobban, főleg a vessző hibáknál!:)
Még azt ajánlanám, hogy ne annyira kötődj a Szjg-hez.

Amúgy, ha elég nehéz lenne számodra ez az átalakulás, akkor nyugodtan tegyél be, és megcsinálom neked!:) Nyugodj meg, nem lopnám el! :DD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése