2014. március 17., hétfő

Rendelt fejlécek + Kritika

Fejlécek :


You are in my mind



Dare to dream




Egy lány Igaz története



 Kritikák :

!A kritikákat ti kértétek, vagyis véleményezzem a történetet. Nem bántásból írom, amiket írok, hanem tanácsként, vagy segítségként. Ne vegyétek magatokra, csak leírom, amit gondolok! Köszönöm!


(x)


Kinézet : 
Én egyszerűen nem értem, hogy miért kértél tőlem fejlécet. Nekem nagyon bejön, az írás is rajta, meg minden. Viszont a háttér elég homályos, és a színek sem elég jó. A fejléc inkább rózsaszínes, nem szürkés.. Én a helyedben kicserélném, hogyha ezt akarod meghagyni.
A moduloknál hiányolom az oldalakat, és a blogarchívumot..
10/8

Történet : Oké, tetszik meg minden, csak egy a baj..
Szerintem sietsz vele. Az egyikben az volt, hogy Justin elutazik a LA-be, és érdekes, hogy a csaj családja is ott lakik... Aztán az egyik részben csókolóznak, a másikban "kihasználja", a harmadikban megint csókolóznak, .. Szóval érted. És az is elég furcsa volt, hogy mivel Justin turnézni megy (ez természetes, mivel sztár), a csaj azt állítja, hogy csak kihasználta, és úgyis elfelejti, meg ilyen hülyeségek.. Na mindegy, a lényeg, hogy jó.
10/7

Összesen : 20/15




(x)

Kinézet :
Igen, a háttér és a fejléc illenek egymáshoz. De ami a fejlécen van.. Azt nem tudom, hogy mi van rajta, de nem tetszik. Nem látható sem az írás, sem azok a képek.. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen vak, de egyszerűen nem látom..
A moduloknál szerintem elég kopár. Csak a 'Magamról', és a Blogarchívum van benne. Tehetnél népszámlálót, oldalakat, rendszeres olvasók modult.. 
Még a zene lejátszóval kapcsolatban.. Nem igazán tetszik az a fajta, ami neked van, de ha tetszik, akkor nem szóltam, + inkább ne automatikus lejátszásra tedd, mert kissé megijesztett a hirtelen zene.
10/4

Történet :
Tetszik, tök jó, nem sablonos.
Ha jól látom, akkor a Csábításból Jeles szereplői, vagy hasonlók van benne? Meg a gimi neve Sweet Amoris, ami a Csábításból Jelesen is..:D Lehetnének inkább rendes szereplők, de nem szeretnék bele szólni.
10/8

Összesen : 20/12




(x)

Kinézet :
Nagyon tetszik a fejléced! Szépen el van rendezve, minden szürkés, kivéve a főszereplő. Kifejezetten illik is a blogodhoz. Mielőtt jobb oldalt előugrott volna a zene lejátszó listája, az előtt meg tudtam figyelni a hátteret. Az nem igazán tetszett, mivel látszódtak az élek, és úgy nem szép, ez tény.
Ami a zene lejátszó listáját illeti, én inkább elvenném onnan, engem kissé zavart. 
A modulok is rendben vannak.
10/9

Történet :
Nagyon tetszik! Tetszik, hogy nem sablonos, hogy érdekes, hogy izgalmas, hogy eseménydús.. Csak egy a baj vele, márpedig az, a hangulatjelek, és a sok kérdőjel, illetve felkiáltójel. Elég lesz egy is a felkiáltójel/kérdőjelből. A hangulatjeleket inkább ne rakj, mert így nem szép. Inkább csak használd ezeket : ☺,☻. Ezen kívül nagyon tetszik, és feliratkoztam!
10/9

Összesen : 20/18

1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a kritikát! Megfogadom a tanácsokat és kijavítom a hangulatjeleket :)

    VálaszTörlés